FødevareWatch

Cold Hand Winery satser millioner på gastro-turisme mellem frugttræerne

Frugtvinsproducenten fra Randers henter store penge på besøgende, som snart står for halvdelen af selskabets omsætning. "Der er ingen tvivl om, at jeg tror meget på gastro-turisme," siger direktøren.

Foto: Cold Hand Winery

Kæmpestore egefade med plads til at huse ti spisende gæster skal lægges ud mellem æbletræerne i vineriets baghave på en lille lukket plads. Mellem egefadene skal langborde danne rammen om en restaurant med udekøkken og plads til 120 mennesker, mens et hvidt sejl vil dække for sommerregn.

Sådan lyder fortællingen fra Jens Skovgaard Petersen, manden bag Cold Hand Winerys eksklusive dessertvine fra Randers, der blandt andet flyder fra karafler i en god portion af landets Michelin-restauranter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier