FødevareWatch

Konkursramt bryggeri i Vestjylland brygger igen

Der er igen gang i ølbrygningen i de lokaler i Hvide Sande, hvor Mylius-Erichsen Bryghus ind til for nyligt havde til huse. Udover en ny brygger skifter det konkursramte bryggeri også navn.

Et par måneder efter, at Mylius-Erichsen Bryghus i Hvide Sande vest for Ringkøbing blev erklæret konkurs, er der igen kommet gang i tankene, skriver Dagbladet Ringkjøbing-Skjern.

Ifølge avisen er det Niels Sangill, der har overtaget bryggeriudstyret, og han lejer sig ind i lokaler, der er ejet af Jens Bøndergaard og Anders Thygesen, som havde udstyr og retten til navnet Mylius-Erichsen Bryghus.

"Det sidste er nu faldet på plads. Jeg lejer mig ind i lokalerne og har overtaget alt udstyret fra det tidligere bryghus. Planen er at brygge 1000 liter øl om ugen under navnet Hvide Sande Bryghus," siger Niels Sangill om fremtiden i brygshuset under nyt navn.

To lokale ildsjæle vinder budkrig om konkursramt bryghus

Sjællandsk mikrobryggeri også ramt af konkurs

Endnu et dansk bryghus er erklæret konkurs

Stifter af vestjysk underskudsbryggeri: "Det er klart, det gør av"

Ny direktør i underskudsramt vestjysk bryggeri

Forsiden lige nu

EU klar med strammere transfedtregler

EU-Kommissionen har vedtaget en stramning af, hvor meget transfedt, der må være i fødevarer på det europæiske marked. Det vækker glæde i det danske.

Naturmælk øger omsætningen med 16 pct

Det sønderjyske andelsmejeri, som i slutningen af 2016 overtog Øllingegaard, lægger et stort tocifret antal millioner til på toppen. På den nederste linje er røde tal erstattet af et rekordstort resultat.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier