Virklund Bryghus er så lokal at det gør noget

De danske mikrobryggerier ligger tæt, og den hårde konkurrence har denne sommer kostet mindst tre bryghuse livet. I den virkelighed har Virklund Bryghus valgt strategien at være hyperlokal, og resultatet er hyperstabilt.
Foto: PR
Foto: PR

Mens danske mikrobrygbranche vånder sig under den hårde konkurrence på det stadig mere modne marked for specialøl, leverer et bryggeri som Virklund Bryghus ved Silkeborg år efter år stabile resultater i kraft af en strategi om kun at være en helt lokal ølbrygger.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også