FødevareWatch

Tesla-stifters planer om 'Teslaquila'-lancering møder modstand

Elon Musks planer om at introducere sin egen 'Teslaquila' og disrupte hele tequila-industrien har fået et stort skud for boven af myndighederne i drikkens hjemland.

Foto: Kiichiro Sato/AP

Startende som en aprilsnar er der kommet mere alvor bag Tesla-stifter Elon Musks planer om at producere sin egen tequila, som indtil videre er blevet døbt 'Teslaquila'.

12. oktober tweetede Elon Musk, at der snart vil komme to produkter ledsaget af et Tesla-logo samt informationen om, at de to varianter indeholder 100 pct. ren agave. Men det tweet har ifølge Reuters fået de mexicanske myndigheder op af stolen, og i første hug mener de, at Elon Musk kommer til at forbryde sig mod den beskyttede tequila-betegnelse og navn, hvis han lancerer sine produkter.

Elon Musk har angiveligt søgt om varemærkebeskyttelse af Teslaquila-navnet i USA, Mexico, EU og Jamaica, men kommer der egentlig tequila i flaskerne, er det i strid med lovgivningen, hedder det.

Er Tesla-stifter på vej med egen tequila?

Leder på DTU's nye fødevarelaboratorium: "Vi har udkæmpet krige på grund af mad og vil gøre det i fremtiden"

Topchef i kinesisk svineproducent tjener mere end Elon Musk og Tim Cook

Mere fra FødevareWatch

Barkoncern: Branchen er økonomisk underdrejet

I Rekom har man ovenpå onsdagens pressemøde og dertilhørende restriktioner svært ved at forstå, hvorfor det netop er nattelivsbranchen, der skal holde igen. "Det er ikke vores målgruppe - de 18 til 40 årige, der ligger højest i statistikkerne over smittede," siger koncernens politiske direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier