FødevareWatch

Underjordiske slanger sikrer kolde øl

Carlsberg graver store slanger under jorden for at sikre kolde øl på festival.

Foto: Carlsberg.

Carlsberg møder talstærkt op på Roskilde Festival for at sikre, at den million liter øl, der bliver indtaget på festivalen, bliver transporteret, opbevaret, kølet og endeligt tappet på ordentlig vis.

Anført af Lars Peter Fyrst stiller Carlsberg med et hold på 30 teknikere, ifølge Ingeniøren, der også oplyser, at holdet sørger for alt fra koordinering til nedkøling af øllet. Sidstnævnte krævede blandt andet 170 kg. tøris pga. det varme vejr.

Det største logistikprojekt er dog de slanger, som Carlsberg graver under jorden. Slagerne transporterer øllet og holder det samtidig koldt. Nedkølingen sker ved at to af de seks slanger, som en enkelt tykke slange indeholder, udelukkende er der for at holde de andre slanger kolde, skriver mediet.

"De er gravet ned i år, og så tager vi dem op igen, når vi er færdige. Der er to af de andre barer, hvor det ligger fast, hvor vi tager ud et par uger forinden og sikrer, at det er rent," siger Lars Peter Fyrst til Ingeniøren.

Kunstig intelligens giver fødevareindustrien helt nye muligheder

Algoritmer har sikret Arla millioner på bundlinjen

Fastfoodreklamer kan snart være forbi i offentlig transport i London

Forsiden lige nu

Sådan er Them Andelsmejeri kommet i gang med det kinesiske marked

Kinesernes skepsis over for den lokale fødevaresikkerhed har fået Them Andelsmejeri til at se mod Asien. Mejeriet har indgået en alliance med en dansk kender af det kinesiske marked og har nu eget kontor i Shanghai. Med direktørens ord har mejeriet "en mærkbar omsætning" i Kina.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier