FødevareWatch

For mange producenter af specialøl i Norge truer små bryggerier

Den norske scene for specialøl er vokset hurtigt, og det har fået mange nye bryggerier til at pible frem. Nu produceres der mere af den særlige øl, end der efterspørges. En korrektion er på vej, mener et af de hårdt ramte bryggerier.

I Superbrugsen i Skjern er udvalget af specialøl stort. I Norge er mikrobryggerierne presset af for stort udbud. | Foto: Sacha Sennov

Interessen for specialøl er stor. Det gælder både i Danmark og i mange andre lande. I Norge har den stigende efterspørgsel stået på i en årrække, men nu er kurven knækket, og det rammer som en pil i akilleshælen på de mange små nye bryggerier, der er kommet til i de senere år.

Det skriver Dagens Næringsliv.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Meyers har fået data på menuen for at holde på kunderne

Fødevarekoncernen har over de sidste to år arbejdet på digitale løsninger, der giver mere viden om, hvor mange der bestiller maden og om de kan lide den. "Det er en helt ny virkelighed for os og åbner for aftaler lang tid i forvejen med grossisterne," siger Meyers kommercielle direktør.

Dansk Dr Oetker-chef stiger i graderne

Efter fire år med ansvar for Storbritannien og Irland rykker Georg Heerdegen Parsbo fra nytår op i hierarkiet og ind i toppen af det tyske hovedkontor i Dr. Oetker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier