FødevareWatch

Corona er Latinamerikas mest værdifulde fødevarebrand

Brasilianske Skol må overdrage titlen som Latinamerikas mest værdifulde fødevarebrand. Den populære øl kan se sig slået af mexicanske Corona.

Foto: Amy Sancetta/AP/POLFOTO/arkiv

Den mexicanske øl Corona, der oftes findes i selskab med en lime, der svømmer rundt i toppen af flasken, er nu kåret som Latinamerikas mest værdifulde fødevarebrand. Brandværdien steg med 8 pct. sidste år og landede på 8,29 mia. dollars, svarende til 51,50 mia. kr.

Det skriver nichemediet Foodbev.

Det er det brasilianske ølmærke Skol, der må forlade tronen til fordel for Corona. Det sker efter to på førstepladsen, og en vækst på 1 pct. i brandværdi i 2017, som ikke kunne måle sig med Coronas. Skols værdi landede på 8,26 mia. dollars, hvilket giver brasilianeren en flot anden plads.

Den næste i rækken er det brasilianske ølmærke Brahma, med en brandværdi vurderet til 4,48 mia. dollars.

AB Inbev løfter sløret for ambitiøse planer i Danmark

Corona-ejer investerer milliarder i Mexico

Verdens største ølselskab ser stort potentiale i øl med få procenter

AB InBev erhverver britisk spirituskoncern

Forsiden lige nu

Hedebølge presser dansk slagterigigant baglæns

Danish Crowns ledelse har lovet selskabets ejere, at slagterigiganten inden 2021 vil præstere en langt bedre indtjening end konkurrenterne. Lige nu har de store tyske slagterier dog det største forspring til Danish Crown i 10 år.

Billige afrikanske øl skal bane vejen for klodens kæmper

Mens europæiske og amerikanske forbrugere i stigende grad vender øl og alkoholiske drikke ryggen, har industrikæmperne indstillet kikkerten på det afrikanske kontinent, hvor afsætningen skal øges gennem blandt andet meget billige øl.

Er norsk netbutik på vej mod børsnotering?

Kolonial.no, den store tabsgivende dagligvarebutik på nettet i Norge, kan ifølge analytiker have kurs mod en børsnotering, efter at et svensk investeringsselskab har investeret 300 mio. norske kr. i forretningen.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier