FødevareWatch

AB InBev erhverver britisk spirituskoncern

Via sin globale vækst og innovationsdivision opkøber den globale bryggerikoncern britiske Atom Group.

Foto: AB InBev/ PR

Verdens største bryggeriselskab AB Inbev, der blandt andet står bag mærker som Budweiser, Corona og Stella Artois, opgraderer sin position inden for spiritus og køber den britiske spiritusproducent Atom Group.

Det skriver mediet Beverage Daily, der også oplyser at handlens værdi er ikke offentliggjort.

Atom Group består af tre dele - henholdsvis Atom Brands, der producerer spiritus i den højere prisklasse, en online forhandleren Master of Malt og divisionen Maverick Drinks, der står for salg til USA, fremgår det.

Ved nu at være under vingen på verdens største bryggeriselskab, håber Atom Group, at kunne skalere virksomheden op og øge dens spiritus tilstedeværelse globalt.

AB Inbev vil give danske bryggerier kamp på events

Deutsche Bank løfter kursmål på Unibrew

AB Inbev løfter sløret for ambitiøse planer i Danmark

AB Inbev fastsætter 2025-mål for bæredygtig ølbrygning

Forsiden lige nu

Kina er fortsat en af Carlsbergs vækstkaniner

Det er et gammelt marked for den store bryggerikoncern, men alligevel er Kina et af de fokusområder, der skal lede til ny vækst for Carlsberg. Det fortæller topchef Cees 't Hart, der samtidig understreger vigtigheden af, at bryggeriet fastholder sin position i landet.

Seges: Danske landmænd får underskud på 7,5 mia. kr.

Tørken og de lave svinepriser efterlader de danske landmænd med det største underskud siden finanskrisen. Flere hundrede bedrifter ventes at gå konkurs, og hele sektorens konkurrenceevne er truet, fordi landmændene skærer voldsomt ned på investeringerne.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier