
Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsens gatronomiske ekspertteam, Team Gastro vil styrke dansk gastronomi gennem oplevelser for både danskere, udenlandske gæster og forbrugere. Den strategi får nu støtte fra de danske bryggerier, melder direktøren for Dansk Bryggeriforening, Niels Hald.
"Bryggerne sørger for at udvikle deres bryg, så det passer til den gastronomiske udvikling i Danmark. Derfor er det i stigende grad muligt at nyde specialøl-menuer på danske restauranter, ligesom flere såkaldte brewpubs skyder op. Ude på bryggerierne er vi klar til at efterleve Team Gastros anbefalinger”, siger Bryggeriforeningens direktør, Niels Hald.
Allerede abonnent? Log ind.
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
- Adgang til alle låste artikler
- Modtag vores daglige nyhedsbreve
- Fuld adgang til vores app