FødevareWatch

Foreningsdirektør: Bryggerier klar med gastro-øl

Som led i Team Gastro-visionen om at Danmark i 2025 skal være et globalt centrum for gastronomi, er de danske bryggerier nu klar med gastro-øl. Det skal ifølge direktøren i Bryggeriforeningen, Niels Hald, være med til at styrke turismen. 

Foto: Bryggeriforeningen/PR

Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsens gatronomiske ekspertteam, Team Gastro vil styrke dansk gastronomi gennem oplevelser for både danskere, udenlandske gæster og forbrugere. Den strategi får nu støtte fra de danske bryggerier, melder direktøren for Dansk Bryggeriforening, Niels Hald. 

"Bryggerne sørger for at udvikle deres bryg, så det passer til den gastronomiske udvikling i Danmark. Derfor er det i stigende grad muligt at nyde specialøl-menuer på danske restauranter, ligesom flere såkaldte brewpubs skyder op. Ude på bryggerierne er vi klar til at efterleve Team Gastros anbefalinger”, siger Bryggeriforeningens direktør, Niels Hald. 

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier