FødevareWatch

Franske supermarkedskæder solgte tilbagekaldt babymælk

I Frankrig står en række supermarkedskæder nu til sanktioner, efter de solgte mulig salmonellainficeret babymælk fra Lactalis.

Den franske finansminister Bruno Le Maire kræver sanktioner mod supermarkedskæderne Carrefour og Leclerc, som skal have solgt tilbagekaldt flere mælke- og pulverprodukter på trods af advarslerne om indhold af salmonella.

Det skriver Financial Times.

Ifølge finansministeren har kæderne handlet uacceptabelt og skal sanktioneres for det, skriver finansavisen.

Supermarkedskæderne Carrefour og Leclerc har indrømmet salget af de produkter, der var berørt af tilbagekaldelsen fra december, som havde til formål at fjerne de mulige salmonella-produkter fra hylderne.

Ifølge Financial Times solgte Carrefour omkring 400 produkter, på trods af at de havde nået at fjerne 95.000 produkter, mens Leclerc solgte omkring 1000.

Ifølge finansministeren er den mulige salmonellaforurening blevet indkredset, og yderligere spredning er stoppet.

Fransk supermarkedskæde får stryg på børsen efter skuffende regnskab

Leverandørers egne universer booster Bilkas salg

Rygter om Amazon-interesse sender fransk supermarkedskæde op

Forsiden lige nu

Rokkedahl-chef skifter kyllinger ud med laks

Den tidligere 3-Stjernet-chef Anders Laursen, som siden 2016 har været til at etablere kyllingebrandet Rokkedahl i dansk detail, skifter nu til laksebranchen og et job som kommerciel direktør i en dansk milliardkoncern.

Avis: Løkke fik ferieophold af kendt kvotekonge

Ifølge Ekstra Bladet fik statsminister Lars Løkke Rasmussen i 2016 et ferieophold i et hus i Skagen ejet af fiskeren John-Anker Hametner Larsen. Han er kendt som en af landets største fiskere samt stor bidragyder til Løkkes fond.

Seneste Drikkevarer

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier