FødevareWatch

Træg start på Vestfyens store kinesiske eventyr

Bryggeriet Vestfyen har endnu ikke fået det forventede hul igennem til det store kinesiske eventyr, som sidste år åbnede sig for fynboerne.

Sidste år i oktober indgik Paul Mark (i midten) en aftale med kinesiske Cofco om afsætning af danske specialøl. Foto: PR-foto/Bryggeriet Vestfyen

For godt et år siden, var der er ikke mange begrænsninger på, hvor store mulighederne i en ny kinesiske aftale med den statslige handelsvirksomhed Cofco var for Bryggeriet Vestfyen.

Direktør Poul Mark benævnte over for FødevareWatch aftalen som epokegørende, men her et år efter, har fynboerne kun sendt omkring halvdelen af de planlagte mængder øl af sted.

Det skriver Børsen.

"Det er ikke det, som vi havde regnet med. Men det var måske også naivt at tro, at det ville komme fra første dag," siger Poul Mark til avisen.

Han forklarer, at det dog er blevet til et stort tocifret antal 40-fodscontainere siden aftalen blev indgået sidste år i oktober.

Tidligere på ugen fremlagde fynboerne regnskab for 2016/17. Det var et regnskab, hvor der øverst er lagt 3 pct. til omsætningen, som nu er på 194 mio. kr., men nederst faldt overskuddet med 0,3 mio. kr. til 1,8 mio. kr. og det var ifølge ledelsen utilfredsstillende.

Vestfynsk bryggeri leverer utilfredsstillende resultater

Bryggeriet Vestfyen tabte 200.000 kr på strømsvigt

Danske bryggerier er blevet lune på at lave undermærker

Specialøl vil gå fra flaske til fadølsanker i Kina

Bryggeriet Vestfyen tager hul på "epokegørende" Kina-aftale

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier