FødevareWatch

Dansk Supermarked på vej med lancering af e-supermarked

Danmarks største detailhandelvirksomhed, Dansk Supermarked, følger i fodsporene på Coop og nemlig.com og gør klar til digital handel med dagligvarer.

Foto: Screenshot - BilkaToGo

Under navnet Bilka To Go har Dansk Supermarked i den seneste tid betatestet koncernens bud på en digital løsning til sine kunder.

Det skriver Berlingkse Business.

Ifølge avisen bliver der tale om en click and collect-model, hvor kunderne køber sine varer på nettet og henter dem færdigpakket i butikken. Den model skabere lavere udgifter til distribution og er bl.a. praktiseret i den engelske detailhandelsgigant Tesco, hvor Per Bank tidligere har været ansat.

"Vi har arbejdet på det her i lang tid. Forventningen er, at vi går fra den interne test, når vi føler, det hele spiller i en kvalitet, som kunderne er begejstrede for. Det bliver antageligt i sensommeren, at vi går ud i de første butikker," siger Kenneth Nielsen, koncerndirektør i Dansk Supermarked med ansvar for e-commerce, til Berlingske Business.

Dansk Supermarked skruer ned for online-sats

Dansk Supermarked satser online efter britisk punktering

Dansk Supermarked satser stort på nethandel

Forsiden lige nu

Konkurrent slår Arla på omsætningsvækst

Hollandske Frieslandcampina har oplevet fremgang på fjerne markeder og skruede markant op for omsætningen i 2017. Bundlinjen går dog tilbage, og topchefen peger på flere årsager til udviklingen.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier