FødevareWatch

Claus Juel-Jensen færdig som direktør i Netto

Dansk Supermarked har afbrudt samarbejdet med Claus Juel-Jensen, der har været direktør i Netto International i 11 år. En ny afløser er fundet, men koncernen vil ikke afsløre navnet.

Claus Juel-Jensen er færdig som direktør i Netto International. Foto: Gorm Branderup

Netto skal have ny international direktør.

Det skriver Dansk Supermarked i en pressemeddelelse.

Det betyder, at Claus Juel-Jensen forlader posten efter 11 års virke, hvor han bl.a. har været en drivende kraft i udrulningen af Netto-konceptet såvel i Danmark som i udlandet.

"Claus Juel-Jensen har gennem knap 25 år arbejdet dedikeret for Netto, de seneste 11 år som ansvarlig for hele organisationen på tværs af fire lande. Nærmest hvert år har han i vanskelige markeder sammen med sin organisation formået at øge både omsætning og indtjening, så Netto i dag står som den klart største og bedst indtjenende retailkæde herhjemme og med betydeligt vækstpotentiale udenfor Danmark. Det fortjener Claus Juel-Jensen stor anerkendelse og tak for," siger adm. direktør i Dansk Supermarked Group, Per Bank.

Netto International har fundet afløseren til direktørstillingen, og han begynder i sit nye job senest 1. oktober. Dansk Supermarked ønsker dog ikke at oplyse navnet til offentligheden før senere på foråret.

Til gengæld vil koncernen gerne sætte ord på de opgaver, som den nye direktør skal løfte:

"De kommende år vil vi fokusere yderligere på at give vore danske kunder en endnu bedre indkøbsoplevelse, hvilket blandt andet indbefatter en markant opfriskning af Netto -konceptet. Herudover øger vi tempoet i vores ekspansion i Sverige og Polen, samtidig med at vi vil fastholde en stærk regional position i Tyskland," siger Per Bank, adm. direktør i Dansk Supermarked Group.

Indtil den nye direktør tiltræder vil Netto International blive ledet af vicepræsidenten i Dansk Supermarked Group, Morten Møberg Nielsen, der særligt har erfaring fra Netto Tyskland.

Netto International har ca. 25.000 medarbejdere.

FødevareWatch har været i kontakt med Claus Juel-Jensen, men han fortæller, at han ikke må tale med pressen.

Branchens tunge drenge skal sætte fut til økologien

Netto beder Løkke råbe Polen op

Alle Døgnnettoer lukkes

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier