FødevareWatch

18.000 klar til at bruge Remas deleøkonomi-ide

Siden præsentationen i starten af oktober har 18.000 danskere tilmeldt sig Vigo-ideen, der gør dem i stand til at handle for hinanden i Rema 1000's butikker.

For 39-59 kr. kan man fra i dag bestille varer fra den lokale Rema 1000 på sin smartphone, og så lade andre REMA 1000-kunder stå for indkøb og udbringning. Det har 18.000 danskere fundet så interessant, at de har tilmeldt sig som Vigo-indkøber og kan tjene lidt ekstra, hvis de vil, skriver Rema 1000 i en meddelelse.

"Vi havde ikke turde håbe på, at vi ramte vores langsigtede og ambitiøse mål om 10.000 private indkøbere allerede den første uge. Det er helt vildt, og det viser virkelig, at danskerne er klar til at hjælpe hinanden. Vi har fået masser af positive tilbagemeldinger fra borgere i hele landet, og ikke kun fordi de vil tjene lidt ekstra. Mange vil gerne give en hjælpende hånd ved at handle for naboen eller en ældre i bygningen uden at få penge for det. Det siger meget, synes jeg," udtaler Henrik Burkal, adm. direktør i Rema 1000, om det deleøkonomiske tiltag.

Rema 1000 bruger samme citat på 282 købmænd

Rema-chefen går efter både at score kassen - og vælte branchen

Nyt våben i den danske butikskrig: Tjen penge på at købe ind for naboen

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier