FødevareWatch

Coop kåret som det mest bæredygtige brand

I det såkaldte Sustainable Brand Index har danskerne kåret Coop som det mest bæredygtige brand. Foran blandt andre Lego, Ikea og Arla.

Foto: Lars Krabbe/Polfoto/Arkiv

Nordens største undersøgelse i bæredygtighed, der går under betegnelsen Sustainable Brand Index er netop blevet offentliggjort, og Coop sætter et kraftigt aftryk i toppen.

Ifølge Berlingske har undersøgelsen, der involverer 750 selskaber og 30.000 forbrugere Danmark, Sverige, Norge og Finland, kåret Coop som den vinder i Danmark. Derudover er Superbrugsen at finde på listens 2. plads, Irma indtager 4. pladsen, mens Kvickly er nummer fem og Daglibrugsen nummer 8.

Ifølg Coops kommercielle CSR-chef, Signe D. Frese, er de mange placeringer i toppen af listen resultat af de seneste to års arbejde.

”Det tror jeg skyldes, at vi har lanceret vores madmanifest for to år siden, hvor målet har været at fremme en bedre madkultur i Danmark. I det var også en målsætning om at gøre økologi til hvermandseje og vi satte derfor priserne ned med 200 mio. for at øge tilgængeligheden,” siger hun til Berlingske.

1. Coop
2. SuperBrugsen
3. Lego
4. Irma
5. Kvickly
6. Ikea
7. Arla
8. Dagli’Brugsen
9. Rema1000
10. Energi Danmark

”Det vil virkelig undre mig, hvis Coop ikke kommer med et godt resultat”

Dansk Supermarked løfter toppen og lancerer stort investeringsprogram

Så stor var den økologiske vækst i 2015

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier