Sådan vil Coop ruske op i danskernes madvaner i 2016

Danskerne skal gå mere op i madlavning og bruge længere tid i køkkenet. Det går ikke, at rugbrød har indtaget førstepladsen som det foretrukne aftensmåltid herhjemme, lyder det fra Coop.
Foto: Carsten Bundgaard
Foto: Carsten Bundgaard

At rugbrød med pålæg er blevet danskerens foretrukne aftensmåltid er ikke i orden, lyder det fra Coop. Detailkoncernen finder det foruroligende, at 6,3 pct. af danskerne ifølge en undersøgelse fra Madkulturens Madindeks 2015 tyr til den nemme løsning.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår