FødevareWatch

Fyringsrunde på chefgangene i Walmart

Nedjustering får nu amerikanske Walmart til at igangsætte en fyringsrunde.

Foto: Mike Segar/Reuters/Ritzau Scanpix

Udsigten til et skuffende resultat i Walmart får nu den amerikanske detailgigant til at igangsætte en fyringsrunde på chefgangene i selskabet.

Ifølge CNBC begrunder Walmart i en udtalelse fyringerne med, at man forsøger at positionere sig bedre til ”en stærk fremtid” - dog uden at sætte tal på, hvor mange der vil ryge i fyringsrunden.

”Forbrugerne forandrer sig, kunderne forandrer sig. Vi omstrukturerer nu for at sikre, at vi er på linje (med de forandringer, red.),” siger Walmart-talskvinde Anne Hatfield til mediet.

Walmart valgte for nyligt at nedjustere forventningerne til andet kvartal samt hele det forskudte regnskabsår 2022/23, da prissænkninger på flere varer har tæret på selskabets driftsoverskud. Det til trods for, at detailkæden har hævet priserne på fødevarer såvel som benzin.

Således forventer Walmart nu en driftsmargin i andet kvartal på 4,2 pct., mens den for året forventes at lande på mellem 3,8 og 3,9 pct. Det samlede driftsoverskud ventes at falde med 13-14 pct.

Rabatter til pressede kunder udløste nedjustering i Walmart

Detailsektoren mærker efterskælvene fra Walmarts nedjustering

Fyldte lagre kan udløse udsalg: Derfor kan vi være tæt på en inflationstop

Mere fra FødevareWatch

Mikkeller løser direktørfarvel internt

Tidligere på ugen kom det frem, at den hidtidige adm. direktør for mikrobryggeriet Mikkeller, Kenneth Madsen, er blevet fyret. Han bliver dog ikke erstattet af en ny, lyder det nu fra bryggeriet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier