FødevareWatch

Salling Group udpeger ny direktør for Netto Polen

Nettos landedirektør i Polen blev fundet i den polske markedsleder, supermarkedskæden Biendronka.

Foto: PR

Salling Group har netop udpeget en ny direktør for Netto i Polen.

Posten som detailkædens landedirektør i Polen går ifølge Dagligvarehandlen til Hugo Mesquita, der kommer fra en stilling som videdirektør i landets største supermarkedskæde, Biendronka.

"Jeg er meget glad for, at det er lykkedes at ansætte en ny adm. direktør, som til fulde forstår kunderne og discountmarkedet i Polen. Hugo har stor erfaring med at lede større udviklingsprojekter og levere resultater, og samtidig forstår han at have sine medarbejdere med hele vejen," siger Michael Løve, adm. direktør for Netto International, ifølge Børsen i en pressemeddelelse.

Netto åbnede i september butik nummer 500 i Polen, efter at have konverteret 100 Tesco-butikker i landet.

Dagligvarekæmpen købte for godt et år siden Tescos polske forretning, der bestod af godt og vel 300 butikker.

Planen er, at endnu flere af Tesco-butikkerne skal omlægges og have et Netto-logo - en omlægning, som det altså nu bliver Hugo Mesquita, der kommer til at stå i spidsen for, når han tiltræder i januar 2022.

Mere fra FødevareWatch

Ketchupeffekt redder resultatet hos kæmpen Euro Cater

Den nordjyske Euro Cater-koncern, der omsætter for over 8 mia. kr., har igen haft et svært og coronapåvirket regnskabsår. Samlet blev det dog til et positivt resultat i et år, hvor store nedgange blev afløst af store opture, siger økonomidirektør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier