FødevareWatch

Afgørelse i sagen om Intervare og København Kommune blev stoppet

De Radikale, Konservative og en løsgænger stoppede onsdag aften Socialudvalgets mulighed for afgørelse i sagen om konflikten mellem Københavns Kommune og Intervare.

Foto: Thomas Borberg

Onsdag aften gik en afgørelse på konflikten mellem Intervare og Københavns Kommune ikke igennem. De Radikale, Konservative og en løsgænger i Københavns Kommune brugte deres ret til at stoppe afgørelsen af socialudvalget.

Det skriver Politiken.

Stoppet betyder, at sagen nu skal behandles i borgerrepræsentationen.

Socialminister fra De Radikale Mia Nyegaard var en af dem, der valgte at stoppe afgørelsen, da hun frygter, at konflikten får for store konsekvenser for de 2000 ældre og udsatte borgere i København, som er afhængige af at få leveret dagligvarer til hjemmet.

"Denne her sag har været utrolig uskønt håndteret. Jeg tror der har været alt for mange bombastiske udtalelser i pressen frem for seriøse forsøg på at finde holdbare løsninger. Det er, som om man helt har glemt de mennesker, det handler om," siger hun.

Norsk Nemlig.com-pendant går efter landets discountsektor

Københavns Kommune giver Nemlig.com-ejer sidste chance

Københavns Kommune tilbageholder millionbetaling for Intervare 

Mere fra FødevareWatch

Frosset kaffekoncept henter stor investering

Folkene bag et amerikansk kaffekoncept, hvor man lynfryser friskristede kaffebønner, så de holder mere af smagen, har hentet, hvad der svarer til knap 225 mio. kr. i en investeringsrunde.

Leje af skibe er langtfra et ukendt fænomen for Coca-Cola

Det vakte stor opsigt, da en chef fra Coca-Cola for nylig meldte ud, at selskabet grundet pressede forsyningskæder havde chartret tre tørlastskibe En metode, selskabet ofte har brugt, lyder det til ShippingWatch. Nike forventer at mangle varer de næste kvartaler.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier