FødevareWatch

Kammeradvokaten dropper erstatningsspørgsmål i Lêlê-konkurs

Konkurssværvægteren Boris Frederiksen dropper nu spørgsmålet om at kræve erstatning fra kuratoren i restaurantkædens konkursbo. Kæden genopstod ellers i fjor – ifølge Kammeradvokaten på aktiver, der var solgt for billigt.

Foto: Martin Lehmann/Politiken/Ritzau Scanpix

Efter knap et års juridisk limbo dropper Kammeradvokaten nu at føre en sag forbundet til restaurantkæden Lêlê, som drejede nøglen om i 2019 med en milliongæld til bl.a. Gældsstyrelsen.

Det skriver Berlingske på baggrund af dokumenter fra Sø- og Handelsretten. Spørgsmålet er blevet aktuelt efter en af landets største konkursadvokater, Boris Frederiksen, i fjor vurderede, at konkursboet var videresolgt til et nyt restaurantselskab – som i høj grad var drevet af samme personkreds som den gamle, bl.a. stifter Anh Lê – til underpris.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Tilbud på takeaway skal få unge briter til at blive vaccineret

Den britiske regering har indgået flere partnerskaber med takeaway- og køretjenester såsom Uber, Bolt, Deliveroo og Pizza Pilgrims for at få rabatordning op at stå. Her kan unge briter få rabat på takeaway og taxature, hvis de siger ja til coronavaccine.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier