FødevareWatch

Tysk madleverandør går i samarbejde med detailkæde

Leveringstjeneste Flink og stor tysk detailkæde knytter tættere bånd i den tiltagende onlinekonkurrence i Tyskland.

Foto: Christoph Dernbach/AP/Ritzau Scanpix

Der er opstået en ny alliance på detailfronten i Tyskland, der skal tage kampen yderligere op om de tyske onlinekunder. Det skriver erhvervsmediet Handelsblatt.

Leveringstjenesten Flink er nemlig blevet partner med den store supermarkedskæde Rewe, der satser digitalt. Detailkæden køber sig ind i Flink til en minoritetsandel og bliver samtidig leverandør til Flink. Rewe-kæden er med 3300 butikker i Tyskland den næststørste tyske supermarkedskæde efter Edeka.

Flink hentede i begyndelsen af året 240 mio. dollar, omtrent 1,5 mia. kr., til vækstplanerne, der blandt andet går ud på at jagte konkurrenten Gorilla, der er førende.

"Vi er overbeviste om, at vi gennem vores samarbejde inden for varesektoren yder et afgørende bidrag til at gøre Flink nummer et i sit segment i Tyskland. Samtidig kan vi i Rewe-koncernen drage fordel af udviklingen af ​​markedssegmentet," siger Rewe-chef Lionel Souque til Handelsblatt.

Rewe har tidligere meldt ud, at koncernen vil satse meget hårdere på digitale projekter og investere i andre selskaber.

Mere fra FødevareWatch

Danpo-ejer snupper ny topchef fra Danish Crown

Kyllingekoncernen Scandi Standard har fundet afløseren til Leif Bergvall Hansen, der tidligere på året stoppede som adm. direktør. Den nye direktør har stor erfaring fra kødbranchen og erfaring med at få virksomheder til at vækste, lyder begrundelserne for ansættelsen.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier