FødevareWatch

Nemlig-ejer udtaler sig efter kritik

Der skal være styr på forholdene i Nemlig.com, siger majoritetsejer og Bestseller-milliardær Anders Holch Povlsen i en kommentar til de seneste ugers kritik.

Anders Holch Povlsen udtaler sig nu om de seneste ugers kritik af Nemlig-com. | Foto: Joachim Ladefoged/ERH

Anders Holch Povlsen, der ejer to tredjedele af Nemlig.com, tager bladet fra munden, og skriver i en kommentar til Ekstra Bladet, at han tager de seneste ugers kritik, som bl.a. har været fremført i Politiken, alvorligt.

"Jeg følger naturligvis udviklingen i nemlig.com og ser på kritikken med stor alvor. Vi kan ikke være tjent med at nogen, og særligt ikke vores kunder, tror at der er noget forkert i nemlig.com," skriver Anders Holch Povlsen til Ekstra Bladet.

Videre skriver han, at han er tilfreds med udsigten til, at 3F, Dansk Erhverv og Nemlig.com mandag mødes for at finde frem til en løsning.

Nemlig.coms adm. direktør, Stefan Plenge, har tidligere afvist kritiken bragt i Politiken, og at onlinesupermarkedets medarbejdere bliver presset med "urimelige krav" og overvågning, samt at det kan få følger for deres ansættelse, hvis ikke de overholder tidsmæssige krav.

Nemlig.com og 3F aftaler frist på 14 dage til at finde løsninger

Konkurrenters onlineordrer eksploderer efter anklager mod Nemlig.com

Medie: Nemlig-ansatte oplever tilværelse som "moderne slaver"

Mere fra FødevareWatch

Bryggeriforeningen: Nu koster krisen medarbejdere

VALG 2022: De danske bryggerier befinder sig i en krise, der overgår, hvad erhvervet måtte gennemgå under pandemien. Alligevel er der mindre politisk opmærksomhed på denne krise, men det er en fejl, fortæller Bryggeriforeningens direktør Nick Hækkerup, hvis medlemmer begynder at afskedige medarbejdere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier