Stine Bosse holder sig ude af kommende Coop-valg

Den tidligere Tryg-topchef, der i april blev del af Coop Amba-bestyrelsen, stiller i den kommende vlagkamp ikke op som modkanditat til Lasse Bolander.
Stine Bosse stiller ikke op mod Lasse Bolander ved kommende formandsvalg i Coop Amba. | Foto: Emma Sejersen
Stine Bosse stiller ikke op mod Lasse Bolander ved kommende formandsvalg i Coop Amba. | Foto: Emma Sejersen

Efter 13 år på posten stiller stjerner og måner sig, så næsten intet kan komme i vejen for yderligere tre år til siddende Coop-formand Lasse Bolander.

Sidste i år april trådte Stine Bosse, der er tidligere Tryg-topchef, ind i Coop Ambas bestyrelse, men modsat en mulig forventning stiller hun ikke op som kandidat ved det forestående valg, der indledes i næste uge, skriver Dagligvarehandlen.

"Da jeg gik ind i Coops bestyrelse, var det ikke min hensigt at vippe nogen af pinden. Min ambition er og var at bidrage til udviklingen af en af Danmarks største demokratisk ejede virksomheder. Jeg vidste ikke så meget om hverken Coop eller dagligvarebranchen, men jeg ved en hel del om økonomisk styring, finans, udvikling af store virksomheder, ledelse og strategi i store virksomheder, som jeg kan bidrage med, og som er kompetencer, jeg forventer, der bliver endnu mere brug for fremadrettet," siger Stine Bosse til bladet.

Flere detailprofiler med i frivilligt coronainitiativ Coop-formand: Vi må speede op for discount efter coronakrisen Stine Bosse valgt ind i Coops bestyrelse

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også