FødevareWatch

Stine Bosse holder sig ude af kommende Coop-valg

Den tidligere Tryg-topchef, der i april blev del af Coop Amba-bestyrelsen, stiller i den kommende vlagkamp ikke op som modkanditat til Lasse Bolander.

Stine Bosse stiller ikke op mod Lasse Bolander ved kommende formandsvalg i Coop Amba. | Foto: Emma Sejersen

Efter 13 år på posten stiller stjerner og måner sig, så næsten intet kan komme i vejen for yderligere tre år til siddende Coop-formand Lasse Bolander.

Sidste i år april trådte Stine Bosse, der er tidligere Tryg-topchef, ind i Coop Ambas bestyrelse, men modsat en mulig forventning stiller hun ikke op som kandidat ved det forestående valg, der indledes i næste uge, skriver Dagligvarehandlen.

"Da jeg gik ind i Coops bestyrelse, var det ikke min hensigt at vippe nogen af pinden. Min ambition er og var at bidrage til udviklingen af en af Danmarks største demokratisk ejede virksomheder. Jeg vidste ikke så meget om hverken Coop eller dagligvarebranchen, men jeg ved en hel del om økonomisk styring, finans, udvikling af store virksomheder, ledelse og strategi i store virksomheder, som jeg kan bidrage med, og som er kompetencer, jeg forventer, der bliver endnu mere brug for fremadrettet," siger Stine Bosse til bladet.

Flere detailprofiler med i frivilligt coronainitiativ Coop-formand: Vi må speede op for discount efter coronakrisen Stine Bosse valgt ind i Coops bestyrelse

Mere fra FødevareWatch

Gorillas fyrer 300 ansatte – fremtid i Danmark er uvis

Hård konkurrence på ”last mile delivery”-markedet får tyske Gorillas til at skære til og sadle om. Fremover vil fokus være på Tyskland, Frankrig, Holland, Storbritannien og USA, mens fremtiden for den danske forretning hænger i en tynd tråd.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier