FødevareWatch

Fakta og Coop 365 får ny sortimentschef

Jette Christiansen er udpeget som ny sortimentschef for Coop-kæderne Fakta og Coop 365.

Foto: PR / Coop

57-årige Jette Christiansen er ny sortimentschef for Fakta og Coop 365.

Det meddeler Coop.

Jette Christiansen har tidligere haft en stribe lederjobs i Magasin, og fra 2007-2012 var hun ansvarlig for tekstil-indkøb i Coop som kategorigruppechef, og derefter har hun været hos Salling Group.

"Med Jette på holdet får vi en leder med dyb kundeindsigt, en stærk fornemmelse for varetendenser og en sjælden erfaring i dansk detailhandel," siger kædedirektør for Coop 365 og Fakta, Thomas Nielsen.

Som sortimentschef får Jette Christiansen ansvaret for "at udvikle et udvalg, der skal ramme den moderne, kvalitets- og prisbevidste kunde."

Der findes for øjeblikket 16 Coop 365-butikker, mens der er omkring 360 Fakta-butikker i kæden.

Kædedirektør Thomas Nielsen blev udpeget i forbindelse med den store Coop-rokade i november. Han afløste for John Hornbech Christensen.

Dagligvarechef: Jeg har under krisen måttet træde på både speederen og bremsen Coop sætter navn på finansdirektør Danskere køber gerne lokale fødevarer i krisen 

Mere fra FødevareWatch

Yderligere et familiemedlem trækkes ind i kvotesag

Familietrådene i den verserende kvotesag griber om sig onsdag, hvor det står klart, at ikke kun Henning Kjeldsens hustru har været involveret i sagen. Også et familiemedlem, som er afgået ved døden, har ifølge anklagemyndigheden været med til at omgå kvotereglerne, som giver svindelspørgsmålet nye tidsperspektiver.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier