FødevareWatch

Danskere køber gerne lokale fødevarer i krisen

Pandemien har haft betydning for dele af fødevaresalget i Danmark. Flere kæder og branchefolk melder om et øget fokus på madvarer med lokal oprindelse - gerne dansk.

Lokale fødevarer og mad med autencitet har ifølge flere i dagligvarehandlen fået medvind gennem krisen, da danskerne angiveligt søger mere mod det nære og forkælelse. | Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Sundhedskrisen har fået flere danskere til at fokusere på det nære, når det gælder mad. Detailhandlen og fødevareproduktionen melder om et øget salg af lokale produkter siden marts, hvor coronavirussen ramte landet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier