Danskere køber gerne lokale fødevarer i krisen

Pandemien har haft betydning for dele af fødevaresalget i Danmark. Flere kæder og branchefolk melder om et øget fokus på madvarer med lokal oprindelse - gerne dansk.
Lokale fødevarer og mad med autencitet har ifølge flere i dagligvarehandlen fået medvind gennem krisen, da danskerne angiveligt søger mere mod det nære og forkælelse. | Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Lokale fødevarer og mad med autencitet har ifølge flere i dagligvarehandlen fået medvind gennem krisen, da danskerne angiveligt søger mere mod det nære og forkælelse. | Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
AF JESPER OLESEN

Sundhedskrisen har fået flere danskere til at fokusere på det nære, når det gælder mad. Detailhandlen og fødevareproduktionen melder om et øget salg af lokale produkter siden marts, hvor coronavirussen ramte landet.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter