FødevareWatch

Direktør: Lokale fødevarer har rykket sig 10-15 år under coronakrisen

De kreative ideer og samarbejder har haft stor medvind under coronakrisen. Produktionen og opfattelsen af lokale fødevarer har rykket sig 10-15 år, vurderer direktør i Nordisk Center for Lokale Fødevarer, Jesper Zeihlund.

Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

Corona-nedlukningen af Danmark har sat skub i en udvikling af markedet for lokale fødevarer, som ingen tilbage i februar kunne have forudsagt.

Det siger Jesper Zeihlund, direktør i Nordisk Center for Lokale Fødevarer, NCLF, som i en kommende bog forsøger at samle op på nogle af de mange erfaringer, som pandemien har sendt i retning af fødevaresektoren gennem de seneste 4-5 måneder.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier