FødevareWatch

Lidl får 32-årig salgschef

Den tyske discountkæde får ny mand i spidsen for salget i den østlige del af Danmark.

Jesper Sanvig har været en del af Lidl Danmark siden han i 2015 afsluttede sin kandidat op CBS. Foto: Lidl Danmark Pr-foto

Det bliver Jesper Sanvig, der fra 1, august skal være salgschef for Lidls 20-25 butikker i den østlige side af Danmark.

Det oplyser Lidl i en pressemeddelelse.

Den 32-årige falstring har været en del af koncernen siden 2015, hvor han blev ansat som distriktschef for seks butikker på Sjælland. På det tidspunkt havde han netop skrevet afsluttet sin kandidat i Human Ressource Management på Copenhagen Business School.

Om ansættelsen siger Sine Dolberg, HR-chef i Lidl:

"Jesper [har] de personlige egenskaber, der er vigtige at have som leder. Nemlig viljen til kontinuerligt at udvikle sig selv og sine medarbejdere, respekt for andre mennesker og en god sans for situations- og modtagerorienteret kommunikation," lyder det fra HR-chefen i meddelelsen.

Inden Jesper Sanvig sætter sig i chefstolen, sender Lidl ham til afdelinger i Danmark og udlandet for at forberede ham til jobbet.

"Det kan godt ramme mig en sen aftentime, at de beslutninger, jeg skal træffe, får indvirkning på 5-600 menneskers hverdag. Men jeg glæder mig helt vildt til det nye, store ansvar," siger Jesper Sanvig om sit nye ansvar.

Tidligere Lidl-topchef træder ind i Nemligs bestyrelse

Lidl og Too Good to Go udvider samarbejde til samtlige 121 Lidl-butikker

Lidl tester selvhentning i Belgien

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier