Foodservice Danmark smelter dele af engros-forretninger sammen

I skarp konkurrence med de øvrige landsdækkende foodservice-koncerner mener den nye Foodservice Danmark-direktør at have lokaliseret et område, hvor der ligger nye muligheder. De skal dyrkes i et nyt samarbejde.
Foto: PR/DAGROFA
Foto: PR/DAGROFA

Som i detailbranchen er der pres på marginerne i den danske foodservicesektor, og særligt de tre store spillere Dansk Cater, Hørkram og Foodservice Danmark kæmper om at være den foretrukne fødevareleverandør til offentlige køkkener, cafeer, restauranter, hoteller og kantiner.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Læs også