FødevareWatch

Foodservice Danmark smelter dele af engros-forretninger sammen

I skarp konkurrence med de øvrige landsdækkende foodservice-koncerner mener den nye Foodservice Danmark-direktør at have lokaliseret et område, hvor der ligger nye muligheder. De skal dyrkes i et nyt samarbejde.

Foto: PR/DAGROFA

Som i detailbranchen er der pres på marginerne i den danske foodservicesektor, og særligt de tre store spillere Dansk Cater, Hørkram og Foodservice Danmark kæmper om at være den foretrukne fødevareleverandør til offentlige køkkener, cafeer, restauranter, hoteller og kantiner.

Ny direktør i Dagrofa-ejede Foodservice Danmark, Peter Bruun, fortæller, at han ser den benhårde konkurrence stå mellem de tre store nationale aktører, ligeså vel som der også ude lokalt kommer stærke aktører, som æder sig ind i bunden af markedet og er med til at øge prispresset.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier