FødevareWatch

Sådan vil direktør få Foodservice Danmark tilbage på sporet

Fem måneder efter start i direktørjobbet er Peter Bruun færdig med første del af det arbejde, der igen skal gøre Foodservice Danmark til en god forretning. Der er fundet besparelser for 40 mio. kr., medarbejderstaben er blevet 60 personer mindre, og nu er retningen på plads, siger han til FødevareWatch. (Opdateret)

Foto: PR/DAGROFA

På en smuk og solbeskinnet aprildag kan det være svært at forestille sig, hvor hektisk og tumultarisk de seneste år har været i toppen af en af landets største foodservicekoncerner.

Men når man som FødevareWatch møder den nye Foodservice Danmark-chef Peter Bruun på hovedkontoret i Ishøj, behøver man ikke spørge ret meget til hans første fem måneder i jobbet, før de mange udfordringer i virksomheden får nogle ord med på vejen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier