FødevareWatch

Københavnsk barkonge vil være Europas største

Siden starten i 2007 er det gået stærkt for Adam Falbert og barkæden Rekom. Efter kapitalfonden Catacaps ankomst er der skruet yderligere op for tempoet, og koncernens 120 barer i 2019 skal i fremtiden have selskab af mange flere.

Foto: /ritzau/Peter Hove Olesen

Med barer i Danmark, Norge og Finland er bargruppen Rekom allerede velfunderet i Norden, men med kapitalfonden Catacaps entre sidste år, har stifter Adam Falbert fået mod på mere, og alene i 2019 er det planen, at der skal åbnes 30 barer, inden kursen for alvor sættes mod at blive Europas største barkoncern.

Det skriver Børsen.

"Folk tror, jeg er halvtosset med de vækstplaner, vi har, men hvis vi lykkes med de opkøb, som vi har i pipelinen, tager vi et stort skridt mod at blive Europas største barkoncern," siger han til avisen og nævner Sverige, England, Tyskland og Benelux-landene som interessante markeder for koncernen.

I det seneste regnskabsår voksede Rekoms omsætning med 40 pct. til 573,2 mio. kr. i forhold til 2017. Driftsindtjeningen (ebitda) voksede med 26 pct. til 92 mio. kr. i 2018.

Ejere bag barkæde køber sønderjysk mikrobryggeri

Kapitalfonde bakser med restaurantkæder på randen af en ny lavkonjunktur

Rig dansk barkonge har firedoblet sin formue

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier