Kapitalfonde bakser med restaurantkæder på randen af en ny lavkonjunktur

Høje huslejer, knaldhård konkurrence og overkapacitet truer restaurationsbranchen. Danske kapitalfonde, der har opkøbt og udviklet restaurantkæder, kan derfor få en længere rejse med disse opkøb end først antaget.
Juicekæden Joe and The Juice er et af de mest fremtrædende eksempler på et dansk restaurationskoncept, som kapitalfonde er ved at gøre globalt. | Foto: Jens Dresling/POLFOTO/arkiv
Juicekæden Joe and The Juice er et af de mest fremtrædende eksempler på et dansk restaurationskoncept, som kapitalfonde er ved at gøre globalt. | Foto: Jens Dresling/POLFOTO/arkiv
AF CARSTEN STENO, AMWATCH

(Denne artikel er leveret af vores søstersite AMWatch)

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Photo: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter