FødevareWatch

Salling-ansatte får millioner fra ejerfond

Salling Fondene sender et større millionbeløb i retning af mere end 9000 medarbejdere i Føtex, Netto, Bilka og Salling. Det sker som en udlodning af overskuddet i ejerselskabet.

Knap 10 mio. kr. sender Salling Fondene afsted til i alt 9390 medarbejderne i koncernen, og dermed bliver august en lidt lunere måned på de ansattes lønkonti, hvor der tikker ekstra 1050 kr. ind.

Gratialet udgør en del af overskuddet i Salling Fondene, og det uddeles fra Købmand Ferdinand Sallings Mindefond, som blev blev stiftet i 1957 af Salling Groups grundlægger, købmand Herman Salling, og hans søster. Gratialet gives til nuværende og tidligere medarbejdere i Danmark, som har været ansat i hele perioden 2014-2017, skriver Salling Group i en pressemeddelelse.

"Vi er glade for, at en del af fondens overskud på denne måde kommer en lang række medarbejdere til gode. Med uddelingen kan vi give noget tilbage til de medarbejdere, som hver eneste dag bidrager til, at vi kan skabe værdi for kunderne, investere i flere bæredygtige løsninger og skabe muligheder for alle," siger Per Bank, der udover jobbet som adm. direktør i Salling Group også er formand i Købmand Ferdinand Sallings Mindefond.

Gratialet til de i alt 9.390 medarbejdere i Salling Group udbetales ultimo august.

Købmænd jagter pladsen som dansk erhvervslivs sociale makkerpar

Topchef i Dansk Supermarked: Kunderne skal forstå, at der ikke sidder en rig nordmand og skummer fløden

Dansk Supermarked skifter navn

Mere fra FødevareWatch

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier