FødevareWatch

7-Eleven lever højt på høj sol

De mange solskinsdage i maj har ikke kun været gode for landets isproducenter. 7-Eleven meddeler, at salget af is og kolde drikke var 30 pct. højere end i samme regnvåde måned sidste år.

Samlet bragte maj 347 solskinstimer til danskerne, og det har både travle isproducenter og sælgere nydt godt af.

I 7-Elevens omkring 188 butikker har kæden i den solrige måned solgt 30 pct. mere is og kolde drikke sammenlignet med maj sidste år.

Det skriver kæden i en meddelelse.

Udover salget af is har måneden også bragt et øget salg af wraps, salater og sandwich og også her, var der tale om en salgsrekord, skriver 7-Eleven.

"Jeg tror, folk har brugt disse sundere to-go løsninger til en hurtig picnic i skoven eller til at tage med på stranden," udtaler Morten Vedel, Commercial Director ved 7-Eleven, der i Danmark har hjemme i selskabet Reitan Convenience Danmark.

7-Eleven på vej med onlinesalg og salg til erhverv i Danmark

7-Elevens danske fremgang er stoppet

Fire iværksættere lancerer nyt tyggegummi

Forsiden lige nu

Hedebølge presser dansk slagterigigant baglæns

Danish Crowns ledelse har lovet selskabets ejere, at slagterigiganten inden 2021 vil præstere en langt bedre indtjening end konkurrenterne. Lige nu har de store tyske slagterier dog det største forspring til Danish Crown i 10 år.

Billige afrikanske øl skal bane vejen for klodens kæmper

Mens europæiske og amerikanske forbrugere i stigende grad vender øl og alkoholiske drikke ryggen, har industrikæmperne indstillet kikkerten på det afrikanske kontinent, hvor afsætningen skal øges gennem blandt andet meget billige øl.

Er norsk netbutik på vej mod børsnotering?

Kolonial.no, den store tabsgivende dagligvarebutik på nettet i Norge, kan ifølge analytiker have kurs mod en børsnotering, efter at et svensk investeringsselskab har investeret 300 mio. norske kr. i forretningen.

Aurion udbetaler tørketillæg

Mølleriet Aurion giver sine kornavlere et ekstraordinært tørketillæg på afregningsprisen. "Det gør vi, fordi vi er afhængige af hinanden," siger Aurion-direktør Brian Nybo, der til gengæld kan glæde sig over årets høje kornkvalitet.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier