Kok bag københavnsk kult-is vil undgå detailhandlens kløer

Iværksætteren bag Ismageriet på Amager i København drømmer hverken om at give Paradis Is baghjul eller om at give hele Danmark muligheden for at fange en liter af sin is i Føtex' køledisk. Kim Tøvlesø Simonsen vil nemlig ikke give slip på det, han mener, er succeskriteriet bag forretningen. 
Kok og iværksætter Kim Tøvlesø Simonsen, der står bag Ismageriet. | Foto: Scanpix Denmark / Claus Bech
Kok og iværksætter Kim Tøvlesø Simonsen, der står bag Ismageriet. | Foto: Scanpix Denmark / Claus Bech

Ofte får iværksættere inden for fødevarebranchen julelys i øjnene ved udsigten til, at deres produkter kan findes i alle landets store detailbutikker eller ved tanken om at etablere en kæde, der slanger sig hen over det danske landkort.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også