FødevareWatch

Kok bag københavnsk kult-is vil undgå detailhandlens kløer

Iværksætteren bag Ismageriet på Amager i København drømmer hverken om at give Paradis Is baghjul eller om at give hele Danmark muligheden for at fange en liter af sin is i Føtex' køledisk. Kim Tøvlesø Simonsen vil nemlig ikke give slip på det, han mener, er succeskriteriet bag forretningen. 

Kok og iværksætter Kim Tøvlesø Simonsen, der står bag Ismageriet. | Foto: Scanpix Denmark / Claus Bech

Ofte får iværksættere inden for fødevarebranchen julelys i øjnene ved udsigten til, at deres produkter kan findes i alle landets store detailbutikker eller ved tanken om at etablere en kæde, der slanger sig hen over det danske landkort.

Men det er ikke tilfældet med kokken Kim Tøvlesø Simonsen, der for tretten år siden etablerede det ismejeri, som i dag har indført nummersystem i bedste apotekerstil for at holde styr på sine gæster.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier