FødevareWatch

Sjællandsk chokolademager brugte 2017 på at puste ud

Efter et 2016 der på mange fronter vendte op og ned på forretningen i den økologiske chokoladeproducent Økoladen, brugte ejeren og de ansatte sidste år på at puste ud. Det sætter spor i regnskabet.

Foto: Steen Knarberg

Danskernes trang til økologi smitter af i rigtig mange hjørner i fødevaresektoren, og chokoladekategorien er ingen undtagelse.

I Økoladen fra Vordingborg fremstiller Jan Elmelund og de op til 12 ansatte økologisk chokolade på bestilling og til egne brands, der sælges i specialforretninger. Her konkurrerer produkterne med chokolader fra blandt andet Sv. Michelsen, Peter Beier og Mikkel Friis-Holm.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier