FødevareWatch

Fleggaard har opkøbsappetit efter rekordår

Detailkoncernen præsenterer omsætningsrekord og ny vækst på bundlinjen. Det giver lyst til at finde nye opkøbsmuligheder.

Foto: Mikkel Berg Pedersen

Flegggaardkoncernens ejerselskab, Fleggaard Holding A/S, kommer ud af 2016/17 med en ny omsætningsrekord på 6,4 mia. kr. og hæver samtidig bundlinjen, som dermed lander på 466 mio. kr.

Det skriver Finans.

Det giver koncernens topchef, Jens Klavsen, blod på tanden i både i forhold til ny organisk vækst, men også gennem nye opkøb.

"Vi har ambitioner om at udvikle købmandskoncernen yderligere. Både gennem organisk vækst, men i høj grad også i form af strategiske opkøb. Vi har stærke økonomiske muskler til et købe firmaer, der kan supplere vores nuværende forretningsområder og skabe værdi," siger han til Finans.

Fleggaard Holding havde i det forgange succes med opkøbet af den engelske grossistvirksomhed Click Entertainment, skriver mediet.

Fleggaards kernevirksomhed består af detailhandel, grossisthandel og leasing. Omkring halvdelen af koncernens omsætning hentes i detailkæderne Fleggaard og Calle. Koncernen er en af Danmarks 100 største virkosmheder.

Ny fabrik skal sende Globus Wine op i dobbelt størrelse

Fleggaard tager lavere danske afgifter med ro

Mere alkohol og slik, men mindre tobak ved grænsen

Mere fra FødevareWatch

Brancheforening får ny formand

De 50 medlemmer i brancheforeningen for plantebaserede fødevarer, Plantebranchen, får ny formand, der nok er kendt af de fleste i den sfære.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier