FødevareWatch

Italiensk supermarked i København under økonomisk pres

Fødevaregrossisten Ello Food, der importerer italienske fødevarer og står bag det italienske supermarked Supermarco i Københavns sydhavn, skal tilføres ny kapital, hvis den fortsatte drift skal sikres.

Udover en masse vin forhandler Ello Food i supermarkedet Supermarco også en lang række andre italienske fødevarer og specialiteter. Foto: MICK ANDERSON/POLFOTO/ARKIV

Trods stor dansk efterspørgsel efter premium-fødevarer er det i det seneste regnskabsår ikke lykkedes for fødevaregrossisten Ello Food, der også driver et kendt italiensk supermarked kaldet Supermarco i København, at få nok penge op af kundernes lommer.

Ifølge Ritzau Finans stiller revisor i det seneste 2016/17-regnskab spørgsmålstegn ved den fortsatte drift af selskabet, som ovenpå et år med et resultat på minus 6,2 mio. kr. ikke længere har en positiv balance på egenkapitalen. Den negative egenkapital beløber sig ifølge Ritzau Finans til lidt over én mio. kr.

"Efter vores opfattelse burde årsregnskabet have været aflagt efter realisationsprincippet, hvilket ville have reduceret årets resultat og egenkapital væsentligt. Det har ikke været muligt at opgøre den præcise indvirkning heraf på årsregnskabet," skriver statsautoriseret revisor Michael Vejgaard Hansen fra Beierholm i revisionspåtegningen.

Det har ikke været muligt for Ritzau Finans at indhente yderligere kommentarer fra selskabets ledelse, ligesom revisor ikke ønsker at uddybe sin påtegning.

Italien åbner verdens største fødevarepark

Foodpeople sætter streg under internationale planer med nye kontrakter i Sverige

Nestlé investerer i frosne italienske pizzaer

Forsiden lige nu

Kammeradvokaten på vej med kras kritik af Fiskeristyrelsen

Kammeradvokaten, der siden sidste efterår har kigget på sagsbehandlingen i Fiskeristyrelsen, afleverer i dag en 250 sider lang rapport, som ifølge kilder med kendskab til sagen beskriver "en rådden kultur i styrelsen". Det erfarer Watch Medier.

Lars Løkke til Meat 2030: Vi er bagefter tidsplanen og der skal handles nu

Spørgsmålet om, hvordan kødindustrien kan og skal spille sammen med forbrugernes stigende krav om bæredygtighed, samlede onsdag en god del af lederne inden for den danske kødbranche til en Danish Crowns konference Meat 2030. For som det er i dag, er kødproduktion blandt verdens største klimasyndere.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier