FødevareWatch

Italiensk supermarked i København under økonomisk pres

Fødevaregrossisten Ello Food, der importerer italienske fødevarer og står bag det italienske supermarked Supermarco i Københavns sydhavn, skal tilføres ny kapital, hvis den fortsatte drift skal sikres.

Udover en masse vin forhandler Ello Food i supermarkedet Supermarco også en lang række andre italienske fødevarer og specialiteter. | Foto: MICK ANDERSON/POLFOTO/ARKIV

Trods stor dansk efterspørgsel efter premium-fødevarer er det i det seneste regnskabsår ikke lykkedes for fødevaregrossisten Ello Food, der også driver et kendt italiensk supermarked kaldet Supermarco i København, at få nok penge op af kundernes lommer.

Ifølge Ritzau Finans stiller revisor i det seneste 2016/17-regnskab spørgsmålstegn ved den fortsatte drift af selskabet, som ovenpå et år med et resultat på minus 6,2 mio. kr. ikke længere har en positiv balance på egenkapitalen. Den negative egenkapital beløber sig ifølge Ritzau Finans til lidt over én mio. kr.

"Efter vores opfattelse burde årsregnskabet have været aflagt efter realisationsprincippet, hvilket ville have reduceret årets resultat og egenkapital væsentligt. Det har ikke været muligt at opgøre den præcise indvirkning heraf på årsregnskabet," skriver statsautoriseret revisor Michael Vejgaard Hansen fra Beierholm i revisionspåtegningen.

Det har ikke været muligt for Ritzau Finans at indhente yderligere kommentarer fra selskabets ledelse, ligesom revisor ikke ønsker at uddybe sin påtegning.

Italien åbner verdens største fødevarepark

Fooddpeople sætter streg under internationale planer med nye kontrakter i Sverige

Nestlé investerer i frosne italienske pizzaer

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier