FødevareWatch

Detailkender kritiserer Coops plantefars

Coops plantefars indeholder en animalsk ingrediens, og det har fået nogle forbrugere til tasterne. Coop er lydhør over for feedback, lyder det.

Foto: Torben Stroyer/Ritzau Scanpix

Plantefars af forskellige varianter og mærker har fået stor opmærksomhed i den danske befolkning fra årets begyndelse. Det gælder også Coops plantefars, som ifølge Metroxpress er kommet i modvind på sociale medier, fordi produktet indeholder æg, hvilket nogle forbrugere mener er vildledende.

Ifølge Bruno Christensen, der er selvstændig konsulent for detailbranchen, har Coop begået en fejl ved at lancere deres nye plantefars-produkt samme dag, som Dansk Supermarked slap deres variant fra mærket Naturli.

"I forbrugernes perspektiv, er produktet ikke en forbedring af det produkt, som Dansk Supermarked lancerer, og derfor gør Coop det ikke let for sig selv, når de lancerer en, i forbrugernes øjne, ringere kopi af et produkt, som konkurrenten fører," siger han til Metroxpress.

Coops informationsdirektør Jens Juul Nielsen siger til avisen, at koncernen er i dialog med veganerforeningen og er meget lydhør over for kundernes feedback.

L&F-direktør i debatindlæg: Greenpeaces kødopråb mangler fakta

Veganertendensen fik sit gennembrud i 2017

Stort projekt skal puste liv i europæiske planteproteiner

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier