FødevareWatch

Lidl vil øge økosalget markant

Den tyske discountkæde har stadig et relativt lavt økologisalg i Danmark, men det skal der ændres på.

Foto: /ritzau/Anders Brohus

Lidls udvalg af økologiske varer udgør mellem 10 og 15 pct. og derved har selskabet stadig et stykke op til konkurrenter som Netto.

Ved at udvide sortimentet og sætte de økologiske varer mere i spil i butikkerne vil kæden øge salget med op mod 50 pct. i løbet af de næste tre år.

Det skriver Dansk Handelsblad.

"Vi ser et stort potentiale indenfor økologi. Vores mål er at øge det økologiske salg med 50 pct. indenfor de næste to-tre år. For os er det vigtigste, at vi har det rigtige sortiment, som kunderne efterspørger, og som lever op til Lidls standard om at have den bedste kvalitet til den bedste pris," siger Lidl Danmarks indkøbschef Mikko Forström til mediet.

Lidls økosalg er ifølge mediet steget med 25 i løbet af det seneste år. Det fremgår dog ikke, hvad omsætningen på økologi er.

Salmonella fundet i hakket kød fra Lidl

Peter Høgsted fortryder ikke krig med statens dyrevelfærdsmærke

 

Forsiden lige nu

Her er de danske producenter bag Michelin-stjernerne

Det er ikke kun de mange kokke og restauranter, som skal sole sig i succesen fra Michelin-guiden, der mandag uddeler årets stjerner i Norden. På et nyt landkort får restaurantgæsterne mulighed for at se, hvilke producenter og leverandører, der har dyrket lilla blomkål og lavet kødet i lammetataren.

Udsigt til rekordproduktion af danske grise

Landmændenes produktion af smågrise ventes i år at stige til næsten 33 mio. - det højeste niveau nogensinde. En stor del af smågrisene eksporteres, men efter mange års fald er der også udsigt til svag vækst i slagtningerne i Danmark.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier