Fire ud af ti solgte måltider i Ikea er plantebaseret: "Ikke noget hokus pokus"

PLANTEMADEN: Ikeas spisesteder har haft succes med at sælge plantebaserede retter til kunderne, primært via konkurrencedygtige priser, mener indkøbschefen.
Veganske kødboller langet over disken i en Ikea. | Foto: Ikea
Veganske kødboller langet over disken i en Ikea. | Foto: Ikea

Mellem 40 og 42 pct. af al mad solgt i Ikea - der ret beset huser en af Nordens største restaurantkæder - er kødfri og plantebaseret.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Skal indeholde mindst 6 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også