Overskuddet stiger markant i Michelin-restaurant

Efter sløje coronaår er forretningen nu vendt, og den kendte kok Wassim Hallal kan nu glæde sig over et pænt overskud. 
Foto: Joachim Ladefoged
Foto: Joachim Ladefoged

Frederikshøj, der i 2022 fik sin anden Michelin-stjerne, lægger et par hårde år bag sig. 

Sådan kan de seneste regnskabstal i hvert fald godt tolkes, og hovedpersonen bag Michelin-restauranten mener det ligeledes: 

”Det har været sigende for vores forretning de seneste mange år, at vi hvert år har prøvet at trappe op. Jo ældre vi bliver, jo mere sammentømrede bliver vi, og så bliver vi også mere effektive,” siger Wassim Hallal til Børsen

Restauranten fik i 2022 et overskud på 4,4 mio. kr., hvilket er knap 51 pct. mere end året før. Samtidig voksede bruttofortjenesten fra 9,1 mio. kr. til 11,8 mio. kr. 

Wassim Hallal fortæller videre, at restauranten er fuldt booket i de fire åbningsdage restauranten har, men at reservationerne ikke strækker sig lige så langt ud i fremtiden som før. 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

For abonnenter