FødevareWatch

Madanalyse: Pres på madlavningen derhjemme igen

Pandemien gav en hjælpende hånd til madlavning derhjemme, men nu går det den forkerte vej igen. Det viser ny analyse fra organisationen Madkulturen.

Foto: PR / Madkulturen

Færre og færre laver mad derhjemme og familierne får heller ikke involveret børnene i forberedelse af måltiderne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier