FødevareWatch

Dansk restaurantkoncern lancerer nyt madkoncept med sydamerikansk islæt

Den nye restaurant vil servere retter fra Sydamerika med udgangspunkt i nordiske råvarer.

Foto: PR / Diningsix

Restaurantkoncernen Diningsix, der står bag koncepter som Klokken, Keyser Social og Basso, udvider sit repertoire med endnu et restaurantkonceptet i hjertet af Aarhus, skriver Århus Stiftstidende.

Det nye koncept, kaldet Cinco, vil med nordiske råvarer servere gæster en række retter med inspiration fra sydamerikanske lande som Brasilien, Uruguay, Peru, Argentina og Mexico.

Når dørene til restauranten slår op 30. september i nabobygningen til Keyser Social ved Klostertorvet, vil gæsterne få en madoplevelse af både noget lokalt og eksotisk, fortæller koncernen.

”Cinco er en oplevelse – det er ikke kun maden, selvom den selvfølgelig er i centrum, det er også lokalerne, indretningen, stemningen og betjeningen, der udgør besøget. Vi vil gerne efterlade vores gæster med en WOW-følelse udover det sædvanlige,” siger Kristian Skjød, partner i Dining Six.

Cinco vil blive koncernens første selvejede restaurantkoncept, siden de i 2018 åbnede Klokken i Mindet 6 ved Aarhus Havn, skriver avisen.

Diningsix-direktør takker af

Dansk restaurantkoncern gik fra teknisk insolvens til millionresultat i 2021

Restaurantkoncern: Det vil tage fire år at betale coronagæld tilbage

Mere fra FødevareWatch

Ny rejeformand: Målet er at blive undværlig

PORTRÆT: Royal Greenlands nye bestyrelsesformand, Maliina Abelsen, bryder sig ikke om at drifte, men lever til gengæld for udvikling. Og så har hun aldrig haft nogen plan for sin karriere, men i stedet bare sprunget ud i tingene, når hun ikke har kunnet lade være.

Topchef forventer blød landing oven på rekordpriser

Omstændighederne er anderledes i dag med de rekordhøje mælkepriser end ved tidligere ekstraordinære opsving. Den buldrende inflation holder hånden under en voldsom opbremsning, vurderer mejerichef i Arla Foods.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier