Dansk restaurantkoncern lancerer nyt madkoncept med sydamerikansk islæt

Den nye restaurant vil servere retter fra Sydamerika med udgangspunkt i nordiske råvarer.
Foto: PR / Diningsix
Foto: PR / Diningsix
af ASGER SKOVDAL JEPSEN

Restaurantkoncernen Diningsix, der står bag koncepter som Klokken, Keyser Social og Basso, udvider sit repertoire med endnu et restaurantkonceptet i hjertet af Aarhus, skriver Århus Stiftstidende.

Det nye koncept, kaldet Cinco, vil med nordiske råvarer servere gæster en række retter med inspiration fra sydamerikanske lande som Brasilien, Uruguay, Peru, Argentina og Mexico.

Når dørene til restauranten slår op 30. september i nabobygningen til Keyser Social ved Klostertorvet, vil gæsterne få en madoplevelse af både noget lokalt og eksotisk, fortæller koncernen.

”Cinco er en oplevelse – det er ikke kun maden, selvom den selvfølgelig er i centrum, det er også lokalerne, indretningen, stemningen og betjeningen, der udgør besøget. Vi vil gerne efterlade vores gæster med en WOW-følelse udover det sædvanlige,” siger Kristian Skjød, partner i Dining Six.

Cinco vil blive koncernens første selvejede restaurantkoncept, siden de i 2018 åbnede Klokken i Mindet 6 ved Aarhus Havn, skriver avisen.

Diningsix-direktør takker af

Dansk restaurantkoncern gik fra teknisk insolvens til millionresultat i 2021

Restaurantkoncern: Det vil tage fire år at betale coronagæld tilbage

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

For abonnenter