FødevareWatch

Dansk restaurantkoncern gik fra teknisk insolvens til millionresultat i 2021

2021 var kontrasternes år for restaurantkoncernen Diningsix, der startede med teknisk insolvens og endte med plus på bundlinjen. ”Jeg tror, 2022 bliver vores bedste år nogensinde,” siger direktør om fremtidsudsigterne.

Foto: PR / Diningsix

Fra mareridtsstart, hvor regningerne og problemerne syntes uden ende, til pludselig og hurtig fremgang, der sikrede et væsentligt mere tilfredsstillende resultat end forrige år.

Sådan beskriver Sandra Marquardsen, direktør for Diningsix Group, regnskabsåret 2021 - et år, som hun kalder ”det måske mest kontrastfyldte nogensinde.”

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier