FødevareWatch

Uventede udgifter medvirker til milliontab for Burger Shacks nye ejere

Der var udgifter, som ikke blev oplyst om, da iværksætteren Qasem Ziar sidste år afhændede Burger Shack til restaurantkoncernen Diningsix.

Foto: Ditte Kaas Christensen / Burger Shack

Det har ikke været nogen nem opgave at overtage den engang så succesrige fast food-kæde Burger Shack, som dens tidligere ejer, iværksætteren Qasem Ziar, sidste år solgte til restaurantkoncernen Diningsix, før han selv gik konkurs med en række af selskaberne bag.

Efter Ekstra Bladet i 2020 afslørede, at Burger Shack i flere af dens restauranter havde dårligt styr på fødevarehåndteringen, og Fødevarestyrelsen fik travlt med at uddele bøder og sure smileyer, overtog aarhusianske Diningsix, der også ejer restauranter som Köd og Basso, kæden for et ukendt millionbeløb.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Seafood Danmark holder døren åben for opkøb

Norsk ejer har udstukket ambitiøs vækstkurs for hele koncernen, der samtidig skal strømlines mere, og det danske milliardselskab skal med på farten. Målsætningen er at vokse med både organisk vækst og opkøb som en del af planen, fortæller bestyrelsesformand.

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

VALG 2022: Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier