FødevareWatch

Danske restauranter er ramt af ulykke efter ulykke, og det får nu flere til midlertidigt at dreje nøglen om

Vinterhalvåret er i forvejen ikke danske restauranters yndlingsperiode. I år ser vinteren dog ud til at blive endnu sværere. Efterslæb fra coronakrisen, en ny energikrise og mindre lyst til at gå på restaurant præger branchen op til vintermånederne.

Foto: Anthon Unger

Restaurationsbranchen står i problemer til halsen.

Stigende priser på råvarer, skyhøje energipriser og efterslæb fra coronatiden - blandt andet i form af coronalån, der nu skal indfries, er blandt de udfordringer, der tynger branchen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Seafood Danmark holder døren åben for opkøb

Norsk ejer har udstukket ambitiøs vækstkurs for hele koncernen, der samtidig skal strømlines mere, og det danske milliardselskab skal med på farten. Målsætningen er at vokse med både organisk vækst og opkøb som en del af planen, fortæller bestyrelsesformand.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier