Danske restauranter er ramt af ulykke efter ulykke, og det får nu flere til midlertidigt at dreje nøglen om

Vinterhalvåret er i forvejen ikke danske restauranters yndlingsperiode. I år ser vinteren dog ud til at blive endnu sværere. Efterslæb fra coronakrisen, en ny energikrise og mindre lyst til at gå på restaurant præger branchen op til vintermånederne.
Foto: Anthon Unger
Foto: Anthon Unger
AF Esben Cronbach-Christensen

Restaurationsbranchen står i problemer til halsen.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter