FødevareWatch

Aarhusiansk michelinrestaurant rykker i millionvilla

Blot halvandet år efter konkurs flytter michelinrestauranten Gastronomé ind i aarhusiansk millionvilla.

Foto: Joachim Ladefoged/Ritzau Scanpix.

Den aarhusianske michelinrestaurant Gastronomé, der sidste år gik konkurs og genopstod i et nyt selskab, flytter per 1. oktober ind i en stor millionvilla i Aarhus N, hvor Kähler Villa Dining før har haft hjemme.

Ifølge Jyllands-Posten sker det som følge af et ønske om mere plads og bedre faciliteter - og ikke mindst om at kunne drømme større.

Om dette også gælder antallet af michelinstjerner er medejer og restaurantchef Søren Jakobsen mindre klar i mælet om:

”Vi drømmer ikke om færre i hvert fald. Men vi tør ikke at sætte ord på det andet. Vi drømmer om en hverdag, hvor vi trives bedre, og hvor der er mere plads. Hvor der er de ting, vi skal bruge for at folde os helt ud,” siger Søren Jakobsen til avisen.

Gastronomé blev i marts 2021 begæret konkurs oven på flere måneders nedlukning, der havde forårsaget en tom pengekasse.

Fire måneder senere blev restauranten imidlertid reddet op fra afgrunden, da erhvervsmanden og investoren Lars Jørgensen trådte til og købte konkursboet gennem investeringsselskabet Lyngså Invest sammen med de to kokke, Søren Jakobsen og William Jørgensen.

Aarhus-investor har reddet gourmetrestauranter op fra afgrunden

Michelin-restauranten Gastromé gik konkurs med milliongæld

Michelin-restauranten Gastromé genopstår efter konkursopkøb

Mere fra FødevareWatch

Ny rejeformand: Målet er at blive undværlig

PORTRÆT: Royal Greenlands nye bestyrelsesformand, Maliina Abelsen, bryder sig ikke om at drifte, men lever til gengæld for udvikling. Og så har hun aldrig haft nogen plan for sin karriere, men i stedet bare sprunget ud i tingene, når hun ikke har kunnet lade være.

Topchef forventer blød landing oven på rekordpriser

Omstændighederne er anderledes i dag med de rekordhøje mælkepriser end ved tidligere ekstraordinære opsving. Den buldrende inflation holder hånden under en voldsom opbremsning, vurderer mejerichef i Arla Foods.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier