FødevareWatch

Aarhus-investor har reddet gourmetrestauranter op fra afgrunden

Restauranterne Atrium og Gastromé ringer højest sandsynligt en klokke hos de gastronomisk interesserede. Begge restauranter gik for nylig konkurs, men kører nu videre alligevel. Aarhusiansk investor var nemlig klar med pengepungen.

Kokkene bag Gastromé, Søren Jakobsen og William Jørgensen. | Foto: Foto: Casper Holmenlund Christensen

De to aarhusianske restauranter Atrium og Gastromé er blevet reddet op fra afgrunden.

Lige før marts blev til april i år, begærede de to Michelin-kokke Søren Jakobsen og William Jørgensen deres fælles levebrød, den étstjernede Michelin-restaurant Gastromé i Rosensgade, konkurs. Siden fulgte deres anden restaurant Atrium beliggende i Hotel Royal trop, hvilket betød, at de to restauranter stod til at lukke og slukke.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Idealisten Merete Holsts vej til madtoppen

Merete Holst er kendt for at bygge Meyers Kantiner op og er en kvinde med stærke holdninger. Hun er træt af kapitalfonde i danske restauranter og kunne aldrig drømme om selv at sælge ud.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier