FødevareWatch

Burger-aktør: "Før i tiden kunne du bare åbne en burgerbar, og så havde du succes. Det kan du ikke længere"

Stigende konkurrence på det københavnske burgermarked kræver større fokus på kvalitet og bæredygtighed, mener flere kæder. Mindre burgerbarer risikerer at måtte lukke.

Hvis man skal som burgerbar skal overleve i 2022, må man bl.a. fokusere på mere bæredygtighed på menuen, mener flere kæder. Her en vegetarburger fra Gasoline Grill. | Foto: Thomas Borberg

Bybilledet i København er efterhånden præget af burgerbarer og -restauranter. Og for hvert år skyder flere burgerkoncepter op ad jorden, hvad enten det er restauranter med et spækket menukort eller mindre barer med klassiske combo-menuer.

Det stiller store krav til dem, der vil forsøge at træde ind på markedet, mener indehaveren bag burgerbaren Gasoline Grill, der har otte barer placeret på Københavns kort.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier