Burger-aktør: "Før i tiden kunne du bare åbne en burgerbar, og så havde du succes. Det kan du ikke længere"

Stigende konkurrence på det københavnske burgermarked kræver større fokus på kvalitet og bæredygtighed, mener flere kæder. Mindre burgerbarer risikerer at måtte lukke.
Hvis man skal som burgerbar skal overleve i 2022, må man bl.a. fokusere på mere bæredygtighed på menuen, mener flere kæder. Her en vegetarburger fra Gasoline Grill. | Foto: Thomas Borberg
Hvis man skal som burgerbar skal overleve i 2022, må man bl.a. fokusere på mere bæredygtighed på menuen, mener flere kæder. Her en vegetarburger fra Gasoline Grill. | Foto: Thomas Borberg
af ASGER SKOVDAL JEPSEN

Bybilledet i København er efterhånden præget af burgerbarer og -restauranter. Og for hvert år skyder flere burgerkoncepter op ad jorden, hvad enten det er restauranter med et spækket menukort eller mindre barer med klassiske combo-menuer.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter