Plantefars vs. oksekød: Se, hvilken bøf der vandt forskerens egen smagstest med vennerne

Alle taler om det store potentiale i plantebaserede fødevarer, der både skal være med til at redde klimaet og brødføde den voksende befolkning. Nu skal planter til grisefoder med bismag gennem et nyt forskningsprojekt gøres til sublim mad på middagsbordet.
Foto: Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen
Af KLAUS DOHM

Det er ikke så sært, at lige netop Christian Bugge Henriksen står i spidsen for et stort forskningsprojekt, der netop er sat i gang for at få danskerne til at ”elske plantekost”. Og som skal udpege de planter, som normalt bruges til f.eks. grisefoder, der bedst kan blive til sublim mad på middagsbordet.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Læs også

    Coop frasælger en række butikker og rydder op i organisationen med en bl.a. fyringer af administrative medarbejdere. | Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix.

    Coop sælger 35 og lukker 19 butikker

    For abonnenter